zaterdag 28 februari 2015

Manos Verdes wint zilver bij competitie Duurzaamste hovenier 2014

Uitreiking van de zilveren oorkonde door Tjeerd Posthumes en Ruud Snijders


Geweldig nieuws, Manos Verdes heeft zilver gewonnen bij de uitreiking van is de Duurzaamste hovenier van 2014. Wat dit extra bijzonder maakt, is dat er voor het eerst een vrouwelijke hovenier een prijs wint in deze competitie.

Tijdens Tuinidee, het grootste Nederlandse Tuinevent van het jaar, werd de prijs voor Duurzaamste hovenier voor de 5de keer uitgereikt. Volgens het juryrapport is het opvallend dat zij als betrekkelijke nieuwkomer, Manos Verdes bestaat sinds 2008, al zo van zich doet spreken als ecologische hovenier. Ook heeft zij met haar projecten al eerder prijzen gewonnen. Het feit dat er zoveel aandacht voor biodiversiteit is in haar ontwerpen en bij de aanleg, voor met name de kleinere stadstuinen, maakt haar tot winnaar van deze zilveren prijs.

De jury onder andere bestaande uit Anita Meuleman, Jos Schoorl, Jurgen Smit, Nico Wissing, Ruud Snijders en Tjeerd Posthumus hebben de inzendingen beoordeeld. 

Goud was er voor Het Groenbedrijf, een bedrijf uit Deventer waar zo’n 200 mensen werkzaam zijn en dat gespecialiseerd is in ecologisch openbaar groen. Leven op daken heeft brons gewonnen.
Een tuin Snoekhoveniers uit Dordrecht is uitgeroepen tot Duurzaamste tuin van 2014.

Deze prijzen zijn in het leven geroepen door Innogreen VOF; organische bemesting en bodemverbetering en TPK Media Partners vakbladen voor de gehele tuinbranche.
De oorkonde

Ik ben ongelofelijk blij en ben al mijn klanten enorm dankbaar want zonder hen was dit niet mogelijke geweest.
Houd de facebookpagina van Manos Verdes in de gaten voor het laatste nieuws en verdere ontwikkelingen.

Dankbare groene groet Joost van der Spek.
Manos verdes is aangesloten bij de ecologische vakgroep Wilde Weelde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten